Stickcafé

Boka fredagen den 13 mars!

Då är du nämligen bjuden till vårt allra första stickcafé!

I samarbete med Saker & Ting i Sandviken, arrangerar jag en stund varje fredag där vi kan handarbeta tillsammans, fika och umgås.

Vad kostar det?

Det är gratis att delta.

Fika finns att köpa (ta ej med eget fika). Garn och tillbehör finns att köpa, men du får gärna ta med eget arbete och material.

Ska man anmäla sig?

Nej, du kommer när det passar dig och stannar så länge du vill.

När?

Fredagar 14-17. Då finns jag (Linda) på plats och bidrar med mina kunskaper inom stickning, virkning och krokning. Läs mer om mig på Linda’s Crafting >

Saker & Ting har öppet 8.30-18 och fika kan köpas hela dagen.

Ev. inställt stickcafé meddelas på Saker & Ting Facebook och Garnityr Facebook. Så om du reser långt, håll utkik där. MEN även om jag skulle bli sjuk eller få förhinder kan ni andra ju träffas där ändå, eller hur?

Vill du ha ett mejl inför varje caféfredag? Anmäl dig till Stickcaféets Nyhetsbrev här intill –>

Hur?

Ta med dig ditt pågående handarbete, eller börja med något nytt, köp ev. material på plats.

Du måste inte sticka, du får pyssla med vad du känner för. Kanske virkar du eller scrapbookar? Kanske vill du prova på något nytt? Det är ett ypperligt tillfälle att dela kunskaper med varandra och bjussa på inspiration och erfarenheter.

Har du kört fast med något, ta med det så löser vi det tillsammans!

Var?

I caféet på Saker & Ting, Förrådsgatan 1, Sandviken.

Garn & Tillbehör

På Saker & Ting har jag en yta med lite garn, stickor, tillbehör m.m. Mina tidningar, Linda’s Crafting Magazine samt min Krokningsskola, finns också att köpa, i dessa finns mönster på stickat, virkat och krokat. Du hittar garnhyllan rakt fram från entrén, förbi kassan. Alla produkter betalas i kassan.

Vill du ha något särskilt garn – ur Järbo Garns sortiment – så tar jag emot förbeställningar per mejl info@garnityr.se, kollar om jag kan ta hem det och sedan tar jag med det följande fredag eller enligt överenskommelse.

Funderar du på något?

Skicka en fråga till mig på info@garnityr.se

Välkommen!